Tapco Kunstleien by Dakned
praktisch in te zetten

en eenvoudig te verwerken.

De Tapco kunstlei is licht van gewicht en eenvoudig te installeren. Het is een gebruiksvriendelijke manier om daken te vernieuwen en te voorzien van die sierlijke, authentieke en strakke uitstraling. Vervang oude, versleten shinglesdaken eenvoudig met de sterke en weerbestendige kunststof leien van Tapco. De kunstleien zijn simpel te vervoeren en laten zich gemakkelijk verwerken én bewerken voor een prachtig eindresultaat.

Hoe wordt de Tapco lei aangebracht op de ondergrond?

Met gegalvaniseerde stalen nagels (min. 30 millimeter) en voorzien van een grote kop. Je kunt zowel met een hamer als met een pneumatisch nagelpistool uit de voeten.

Kan ik de Tapco lei op maat maken?

Dat kan eenvoudig met een breekmes, handzaag of cirkelzaag.

Zijn er accessoires beschikbaar?

Naast de standaard accessoires zoals nokstukken, hoekkepers en ontluchtings-leien is de Tapco lei ook prima te combineren met lood en zink.

Wat is de snelheid waarmee de lei wordt aangebracht voor de calculatie?

Dat is afhankelijk van de ondergrond en het type gereedschap. Gebruik je een hamer of een nagelpistool, komt de snelheid ongeveer overeen met de snelheid van het aanbrengen van shingles.

Is er een duidelijke verwerkingsinstructie voor de maatvoering?

Er is een duidelijke verwerkingsinstructie met stappenplan aanwezig. Ook staat op de lei de plaats van de nagels aangegeven en zijn er afstandhouders en maatvoering aangebracht. Daarnaast hoeft de Tapco lei niet gesorteerd te worden. Dit gebeurt fabrieksmatig waardoor de willekeurige randen en patronen zijn gemixt.