Tapco kunstleien
Stijlvolle uitstraling

met weinig onderhoud.

Tapco kunstleien combineren alle positieve eigenschappen van natuurlijke leien, maar voegen functionaliteit en verbeterde prestaties toe om een ​​prachtig dak te creëren op uw woning. De kunststof leien zijn zeer licht in gewicht, duurzaam, eenvoudig te installeren en hebben een productgarantie van 40 jaar. 

Ziet de Tapco lei er natuurlijk en stijlvol uit?

Tapco kunstlei heeft zowel in de randafwerking als de patronen een willekeur in afwerking. Dit zorgt voor een realistisch uiterlijk van het product. Ook zorgt de toevoeging van kalksteen voor een natuurlijke uitstraling en is het nauwelijks van natuurleien te onderscheiden.

Tevens zijn de kunstleien vormvast of open gaan staan door bijvoorbeeld de warmte van de zon. Tapco kunstlei is vormvast, veroudert niet en zal dus de natuurlijke uitstraling behouden.

Kan ik mijn verouderde shingledak vervangen door Tapco leien?

Kapconstructies voor shingledaken zijn ontworpen voor een lichtgewicht afwerking. Daarom is met name de Tapco kunstlei uitermate geschikt voor deze oplossing. Het is dus altijd een goede keuze om een verouderd shingledak te vervangen met kunstleien. 

Heeft een leien dak van Tapco weinig onderhoud nodig?

Nee. De Tapco lei is UV bestendig. Ook neemt het geen water op waardoor deze ook vorstbestendig is. Het product gaat niet delamineren of scheuren en behoud zijn kleur. Dit alles zorgt ervoor dat de Tapco lei extreem onderhoudsvriendelijk is. 

Krijg ik garantie op de Tapco lei?

Ja. Op de kunstlei van Tapco zit 40 jaar afbouwende garantie.

is een dak met Tapco leien betaalbaar?

De onderconstructie kan lichter worden uitgevoerd dan bij natuurlijk leisteen. Ook is de verwerking eenvoudiger en sneller in vergelijking met natuurlijk leisteen. Dankzij deze praktische voordelen blijven de kosten beperkt. Op deze manier is kiezen voor Tapco kunstlei zeker een betaalbare keuze.