Tapco Kunstleien by Dakned
DE MOGELIJKHEDEN

ZIJN EINDELOOS.

De kunststof leien van Tapco hebben dezelfde uitstraling als natuurlijk leisteen. Het is in dezelfde mate stijlvol en authentiek, maar houdt altijd dezelfde vorm en veroudert niet. De vele toepassingsmogelijkheden zorgen voor een blijvend strak eindresultaat voor zowel gevel als dak. Dat maakt de Tapco kunstleien een ideaal product voor zowel architecten als consumenten. Een ander kenmerk van ons brede assortiment zijn de unieke kleurkeuzes. De kunstleien leveren een ongebruikelijke elegantie door middel van een aantrekkelijk pallet aan kleuren. Zo maak je van het dak een kunstwerk.

Tot welke hellingshoek is de Tapco lei toepasbaar?

Een hellingshoek van 14 tot 90 graden.

Op welke ondergrond kan de Tapco lei worden toegepast?

De kunstleien hebben een laag gewicht, namelijk tussen de 12,6 – 15,4 kg/m². Hierdoor kunnen ze op alle ondergronden worden toegepast waarbij ze mechanisch te bevestigen zijn.

Zijn er meerdere kleuren of vormen leverbaar?

Er zijn 20 kleurmixen mogelijk en op aanvraag is de kunststof houten lei, de 'Tapco Shake' leverbaar.

Wat is de garantie of verwachte levensduur?

De Tapco kunstleien hebben een standaard fabrieksgarantie van 40 jaar. In normale omstandigheden gaan de daken ook minimaal zolang mee.

Wat is de kostenverhouding van een kunststof lei van Tapco?

De materiaalkosten komen ongeveer overeen met een natuurlijke lei. Wel is de verwerkingssnelheid vele malen hoger. Deze snelheid is te vergelijken met het verwerken van shingles.