DAKNED   Tapco blog Millingen aan de Rijn1
EEN MOOI PROJECT:
TAPCO IN DE TUIN

TAPCO KUNSTLEIEN IN PRISMA VORM

EEN TUINHUIS IN MILLINGEN AAN DE RIJN

Bij Dakned lichten we graag mooie projecten uit. Dit tuinhuis in Millingen aan de Rijn is zo’n project. Van ontwerp tot realisatie heeft aannemingsbedrijf Vermeulen B.V. de touwtjes in handen gehad. En op aanraden van de opdrachtgever kwam Vermeulen met Dakned in contact voor het gebruik van Tapco kunstleien. Lees verder om meer te weten over dit project.

VERMEULEN B.V.

Aannemingsbedrijf Vermeulen b.v. bestaat al meer dan 35 jaar en is een begrip in het Rijk van Nijmegen. Wat begon in Millingen aan de Rijn met een handkar, is nu uitgegroeid tot een modern en dynamisch bedrijf in Ooij waarbij vakmanschap hoog in het vaandel staat. Ook zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en een flexibele instelling belangrijke pijlers. Ze hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers en hebben daarnaast verschillende disciplines die complementair aan elkaar zijn om projecten snel en vooral goed te realiseren. Met één aanspreekpunt coördineren ze de bouw en realiseren ze prachtige projecten zoals deze.

OPGAAN IN DE OMGEVING

De opdrachtgever, dhr. Hess uit Millingen aan de Rijn, wilde een tuinhuis met overkapping om het genot van de tuin te vergroten. Zo’n tuinhuis moet een mooie aanvulling zijn van de woning en daarbij is het belangrijk dat het mooi opgaat in de omgeving. Zo vond ook dhr. Hess uit Millingen aan de Rijn. “Ik wilde een mooi ontwerp en het dak moest perfect in de omgeving passen. De kunstleien van Tapco zorgden voor een subtielere uitstraling dan bijvoorbeeld een dakpannen dak.” 

SAMENWERKING MET AMBITIE

De bouw en het ontwerp van het tuinhuis maakte het project voor de aannemer Vermeulen B.V. speciaal, zo vertelt Bob Rikken, voormalig directeur van Vermeulen. “Het ontwerp had een prisma vormgeving, dat is wat anders dan normaal. De ambitie en de samenwerking tussen ons en de opdrachtgever leidde tot een prachtig project.”

Ook de rol van Dakned zette de samenwerking kracht bij. “Dakned was adviserend en ondersteunend richting de uitvoering. Een nieuw project vraagt om vertrouwen en dat heeft Dakned waargemaakt. Geen open eindjes, maar heldere communicatie en daarbij behorende handelingen. Het was een soepel en fijn proces.” Daarnaast was de opdrachtgever blij met de inbreng van Dakned. “Ik had zelf de kunstleien van Tapco aangeraden bij de aannemer. De dakdekker die het uiteindelijk heeft verwerkt heeft geen enkel probleem gehad met de verwerking van de leien. Het is een fijn product, makkelijk te verwerken, geen onderhoud en UV bestendig. Het eindresultaat mag er zijn! ”

Kunnen we jou ook helpen om een project als dit te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

DAKNED   Tapco blog Millingen aan de Rijn2
DAKNED   Tapco blog Millingen aan de Rijn3
DAKNED   Tapco blog Millingen aan de Rijn4
DAKNED   Tapco blog Millingen aan de Rijn5
DAKNED   Tapco blog Millingen aan de Rijn6