Tapco Kunstleien by Dakned
Projecten,
trends & verhalen.

Informatie en nieuws rondom Tapco kunstleien

DAKNED   Particulier Project Tapco

EEN MOOI PROJECT:

Particulier project in belgië

Tapco kunstleien zijn bij uitstek het ideale product voor particulieren om een dak te renoveren. Zo heeft Yann Pieters uit Eben-Emael in België zijn tuinhuis voorzien van een nieuw dak. Lees hier meer over dit project.

DAKNED   Tapco blog Millingen aan de Rijn1

EEN MOOI PROJECT:

Tapco in de tuin

Van ontwerp tot realisatie heeft aannemingsbedrijf Vermeulen B.V. de touwtjes in handen gehad voor dit mooie project in Millingen aan de Rijn. Op aanraden van de opdrachtgever kwam Vermeulen met Dakned in contact voor het gebruik van Tapco kunstleien. Lees verder om meer te weten over dit project.

Project Beukeloord met Tapco Leien

EEN MOOI PROJECT:

BEUKELOORD

Zorgcorporatie Envida heeft het woonzorgcentrum ‘Beukeloord’ in Meerssen een transformatie gegeven van bejaardenhuis naar zorgcomplex. Daar hoort natuurlijk ook de renovatie van het dak bij. Bouwbedrijf Smeets kwam bij Dakned terecht, waarna in overleg Starmans is aangedragen om het dakwerk uit te voeren. Lees hier meer over dit project.

EEN MOOI PROJECT:

INSTALLEREN KUN JE LEREN

Tapco kunstleien zijn het product, maar het gaat er ook om hoe je het gebruikt. Dakenbranche expert Jos van Bommel is iemand die precies weet hoe hij dat doet. Bij de verbouwing van zijn eigen woning heeft hij met zijn zoons het hele dak gerenoveerd. En precies dat vinden wij het benoemen wel waard. Wie hij is en hoe hij dit heeft gedaan? Je leest het in dit artikel.

Dakrenovatie shingle Jos van Bommel

EEN MOOI PROJECT:

RENOVEREN MET ACHT RECHTERHANDEN

Dakenbranche expert Jos van Bommel is iemand die precies weet hoe hij ons product moet verwerken. Bij de verbouwing van zijn eigen woning heeft hij met zijn zoons het hele dak gerenoveerd. Wie hij is en hoe hij dit heeft gedaan? Je leest het in dit artikel.

Tapco Kunstleien by Dakned

TIPS & TRICKS

DE VOORDELEN EN VALKUILEN.

Bij Dakned hebben we de kennis, kunde en kwaliteit om onze partners te helpen. Daarom vertelt onze Peter van Gent in deze blog waarom Tapco voor jou de juiste keuze is.

Tapco Kunstleien by Dakned

VISIE VAN DAKNED

TAPCO IS DE JUISTE KEUS.

Tapco kunstleien zijn sierlijk en ook erg toepasbaar voor renovatie en nieuwbouw projecten. Voor vele ontwerpen de juiste keuze.

Tapco Kunstleien by Dakned

TAPCO

OP VOORRAAD.

Bij Dakned B.V. zoeken we continu naar toepasbare aanvullingen op het assortiment. Zo kwamen we ook Tapco tegen. Waarom we kozen voor Tapco kunstleien? Je leest het hier.