Redenen

OM TE KIEZEN VOOR TAPCO.

Vergeleken met natuurlijke lei is de Tapco kunstlei net zo artistiek, maar veel eenvoudiger te verwerken. In vergelijking met andere kunstleien is Tapco volledig vormvast, waar anderen onder de weersomstandigheden uitzetten of verouderen. Het model en de kromming van de lei zorgt dat er geen kieren ontstaan zodat de strakke vorm behouden blijft. Tapco kunstleien zijn lichtgewicht kunststof leien met de uitstraling van echt leisteen. Ook zorgt het juiste gehalte grafiet/kalksteen op de bovenlaag voor een gemêleerd uiterlijk.

Tapco kunstleien by Dakned - licht

LICHT van
GEWICHT.

Simpel te vervoeren en
nog makkelijker te verwerken.

Tapco kunstleien by Dakned - klassiek

AUTHENTIEKE UITSTRALING.

Creëer de uitstraling
van oude luxe leidaken. 

Tapco kunstleien by Dakned -kwaliteit

UITZONDERLIJKE KWALITEIT.

Vormvast, een natuurlijke uitstraling
en ongeëvenaard. 

Tapco kunstleien by Dakned - sterk

ZEER
STERK.

Hagel vast, UV- en vorstbestendig en bestand tegen windsnelheid van 177 km/u

Tapco kunstleien by Dakned - pasvorm

STRAKKE
PASVORM.

Makkelijk op maat te maken
en simpel te plaatsen.

Tapco kunstleien by Dakned - weer

WEER
BESTENDIG.

Geen slijtage
door zon, regen of storm.

Tapco kunstleien by Dakned

Voegt schoonheid, elegantie

& traditie toe aan gebouwen.

Tapco kunstleien voegen stijl, elegantie en traditie aan uw gebouw toe. Ze combineren alle positieve eigenschappen van natuurleien én voegen extra functionaliteiten toe om een prachtig dak te creëren. De lei is geperst in diverse mallen op basis van een authentieke natuurlei, waardoor een diversiteit in structuur en randen verkregen wordt. 

Daardoor is het eindresultaat bijna niet te onderscheiden van de natuurlijke leien.

Tapco kunstleien by Dakned

onbreekbaar, weerbestendig

& dus ook stormvast.

Deze duurzame kunstlei is onbreekbaar, weerbestendig en dus ook stormvast. De lei wordt niet beïnvloed door weersomstandigheden. Door de vormgeving blijft het een strak uiterlijk houden. Door de fabrieksmatig aangebrachte kromming ontstaat er geen risico op capillaire werking. Hierdoor wordt er geen regenwater opgezogen. Dit zie je vaak gebeuren bij kunstleien met een vlakke achterkant. Tapco kunstleien hebben een klasse A-brandpreventie, klasse 4 hagel inslag classificatie en zijn bestand tegen windsnelheden tot boven windkracht 12. Én de 40-jarige productgarantie zal uw investering nog vele jaren beschermen.

De Tapco kunstleien; een zeer lange levensduur en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Tapco kunstleienby Dakned

Alle voordelen 

zonder de nadelen.

Natuurleien en leisteen dakpannen zijn al eeuwenlang populair als dakbedekking vanwege de stijlvolle, artistieke uitstraling. Echter, leisteen heeft ook nadelen: het materiaal is zwaar, vrij broos en niet geschikt voor een lage dakhelling. Gelukkig is er een aantrekkelijk alternatief om uw huis of pand te voorzien van een stijlvol en duurzaam dak. 

Alle positieve eigenschappen van natuurleien zónder de nadelen.